Vår Organisation

Fredrik Dahlgren - Evenemangsgeneral

Fredrik startade sitt engagemang i Tjolöholm classic Motor för snart 20 år sedan. Då som utställare och numera som arrangör med ansvar för sponsorskap och innehåll.

Joakim Thedin - Ansvarig KAK stage

Produktdesigner till yrket med ett stort intresse för motorsport och i synnerhet Formel 1. Ligger bakom boken Memories of Ronnie Peterson och utställningen Svensk Motorsport på Autoseum. Har även hjälpt racingföraren Rasmus Lindh med media och press mellan 2010-2020.

Olle Odsell - Konferencier och projektledare

Olle är civilingenjör och har arbetat i drygt 40 år på Volvo Cars som projektledare.Sekreterare i KAK Västra avdelning, ordförande i Lotusklubben och medlem i SBF's Racingutskott.

Karl Ask -Verksamhetschef på MHRF

Ordförande i Svenska Saabklubben. Har ett stort antal Saabar, men även en Ford från 1939 och Mercedes S-klass. Varit i rörelsen länge och har haft veteranfordon från 15 års åldern då jag skaffade en Puch Dakota, som jag har kvar!

Anders Nordner -Chefredaktör på Classic Motor Magasin

Anders är med sin kunskap och sitt engagemang en viktig del av vårt evenemang. Anders är även med i vår jury.

Robert Gustavsson - Mångårig journalist på Classic motor Magasin

Få personer har så bra koll på Sveriges Classic värld som Robert. Robert är ordförande i vår Jury.

Sören Franzen -Försäljningschef

Sören har varit en del av TCM under många år och ser till att våra sponsorer och partners får den utdelning som dom förväntar sig och lite till. Sören har arbetat med Försäljning i hela sitt liv i stora koncerner runt om i världen.